PIKTES+ 1. YÖNLENDİRME KOMİTESİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Türk Eğitim Sisteminde Çocuklar İçin Kapsayıcı Eğitimin Desteklenmesi Projesi (PIKTES+) kapsamında 1. Yönlendirme Komitesi Toplantısı, Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Celile Eren ÖKTEN’in katılımıyla Ankara Mogan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde gerçekleştirildi. 
PIKTES+’a yönelik gerçekleştirilen ‘1. Yönlendirme Komitesi Toplantısı’na;
Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Celile Eren ÖKTEN, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-LANDRUT ve heyeti, Millî Eğitim Bakanlığı ilgili Genel Müdürler,  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı,  İçişleri Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı temsilcileri ile UNHCR, UNICEF, Türkiye Maarif Vakfı ve Türk Kızılayı gibi ulusal ve uluslararası kurum/kuruluşların temsilcileri katılım sağladı. 
Program açılış konuşmalarının ardından, Proje Direktörü Cihan KIVANÇ’ın; Proje kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar ve geleceğe yönelik hedeflere ilişkin sunumu ile devam etti. 
Toplantının “Görüş ve Öneriler” bölümünde ise katılımcıların PIKTES kapsamındaki iş birlikleri ele alındı. 
Faaliyet kapsamında; Proje paydaşları ile bir araya gelerek öğrencilere sunulan eğitimin kalitesinin artırılması, farklı görüş ve önerileri dikkate alarak faaliyetlerdeki verimliliğin en üst seviyeye ulaştırılması amaçlanmaktadır.
  • Kategori: Haberler
  • Yayın Tarihi: 31.10.2023